ARVONTA: Osallistu ja voita unelmamatka New Yorkiin

New York -arvonta

Voita unelmamatka New Yorkiin Hotels.comin matkassa!

*** Päivitys 15.8.2017: Arvonta on päättynyt ***

Hotels.comilla on juuri nyt käynnissä huikea arvonta.

Palkintona on meno-paluulennot New Yorkiin (Helsinki – New York – Helsinki) sekä neljä yötä 4 tähden PUBLIC by Ian Schager -hotellissa Manhattanilla voittajalle ja tämän valitsemalle kaverille.

Voittajan ja matkalle lähtevän kaverin on oltava täysi-ikäisiä, ja passien on oltava voimassa vähintään 6kk matkan jälkeen. Lisäksi USA:han vaadittava sähköinen matkustuslupa ESTA (n. 14€) on hankittava omatoimisesti.

Osallistumisaikaa on 14.8.2017 asti. Kilpailun järjestää Hotels.com.

Osallistumaan pääset tästä >

Lykkyä pyttyyn!

2 comments on “ARVONTA: Osallistu ja voita unelmamatka New Yorkiin
 1. Katja sanoo:

  Ja ehdoissa on myös kerrottu, että voittaja on velviollinen ilmoittamaan voitosta verottajalle sekä myös maksamaan arpajaisveron itse. Tämä olisi hyvä mainita näitä jakaessa, Suomessa kun on totuttu että mm. Veikkaus hoitaa verotusjutut ja voittorahat tulevat puhtaana käteen.

  • Budjettimatka.com sanoo:

   Hyvä huomio! Ehdoissa mainintaan näin: ”Palkinnon voittaja vastaa paikallisten lakien sallimissa puitteissa yksin kaikista palkintoon liittyvistä veroista (mukaan lukien rajoituksetta kansallisista ja paikallisista veroista) sekä palkinnon ilmoittamisesta veroviranomaisille.”

   Toisaalta taas verottajan ohjeista tulkitsen, että tätä ei luettaisi Suomessa veronalaiseksi tuloksi voittajalle: https://www.vero.fi/syventavat-vero-ohjeet/ohje-hakusivu/47986/arpajaisver3/. Lain kirjain ei ole vahvinta alaani, mutta näin minä tuota verottajan ohjetta tulkitsen. Voisiko olla, että koska tämä arvonta on samanaikaisesti päällä muissakin maissa, niin ehtoihin olisi lisätty tuollainen klausuuli?

   -Jari / Budjettimatka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.