Matkailijalle Pukinkonttiin...

Budjettimatka.com ja Coolstuff.fi keräsivät yhteistyössä joululahjaideoita reissaajille.

Valitse suosikkisi alta ja tilaa lahjat pukinkonttiin hyvissä ajoin!

Scratch Night View

Raaputa kaupungin valot esiin! Scratch Night View -kuvan voit itse viimeistellä raaputtamalla esiin suurkaupungin yössä hohtavan valomeren. Raaputa näkyviin kaupunki, jossa olet käynyt, tai toivelistalla oleva matkakohde.

Vagaborn Puhallettava Matkatyyny

Uinu lempeästi myös matkalla ollessasi! Nojaudu eteenpäin ja anna pääsi levätä puhallettavalla matkatyynyllä – erinomaista seuraa pitkille lento- ja junamatkoille! Tyynyssä on aukot, joiden läpi voi työntää kädet, joten mukavan nukkumisasennon löytäminen on helppoa. Matkatyyny on rauhallinen pesä, joka sulkee häiriöt ulkopuolelle, ja se kulkee helposti matkalla mukana.

Vooni® 4-porttinen USB-laturi

Tuleeko laturista aina kiistaa? Vooni 4-porttisen USB-laturin avulla voidaan ladata useita laitteita yhtä aikaa. Se on loistoratkaisu, kun olet reissun päällä, kun laturin tarvitsijoita on monta tai kun haluat keskittää virranjanoiset laitteesi yhteen paikkaan.

Vagaborn Superriippumatto

Superriippumatto on valmistettu mustasta nailonista, ja se on niin pieni, että voit säilyttää sitä salkussa, taskussa, käsilaukussa tai lounaslaatikossa.

Vagaborn Matkalaukkuvaaka

Pieni ja kätevä vaaka, jolla punnitset matkalaukkusi. Pakkaa vaaka matkalaukkuun, niin tiedät laukkusi painon missä ikinä kuljetkin!

Vooni® Qi Langaton Varavirtalähde

Lataa kännykkä ilman johtohässäköitä matkalla ollessasi! Langattomalla varavirtalähteellä lataat induktion avulla. Se on yhteensopiva kaikkien Qi-sertifioitujen laitteiden kanssa 5 W:iin saakka, ja sillä voi myös ladata tabletin ja puhelimen USB-johdon kautta. Puhelimen lataaminen onnistuu myös samalla kun lataat itse varavirtalähdettä.

Vagaborn Lompakon RFID-suoja

Suojaa korttisi skimmausta vastaan fiksulla RFID-suojalla! Aseta korttiesi väliin korttisuoja, joka estää skimmauslaitteiden signaalit suojaavalla sähkömagneettisella kentällä. Suojaa maksukortit, kulkukortit ja muut RFID-tietoa sisältävät kortit.