Eurooppa haltuun alle 200 eurolla

Monta kaupunkia yhdellä reissulla

Mitä sanoisit, jos näkisit yhden ja saman reissun aikana Budapestin, Venetsian, Berliinin ja vielä Bremeninkin? Entä uskoisitko, että koko reissun kaikki lennot pystyy varaamaan 161 eurolla?

Totta se vain on! Ryanairin halpalentoja yhdistelemällä on mahdollista vierailla useammassa Euroopan kaupungissa käsittämättömän edullisesti.

Alle kokosimme muutamia alle 200 euron esimerkkireittejä, joilla pääsee 3-4 eri kaupunkiin. Kaikissa esimerkkilennoissa lähtö ja paluu on Tampereelta, paitsi esimerkissä 2, jossa paluulento saapuu Helsinkiin.

Kun klikkaat päiväkohtaisia linkkejä näet tarkemmat lentoajat.


Esimerkki 1

Budapest – Venetsia – Berliini // Bremen

Ryanair lentää Venetsian lähellä sijaitsevalle Trevison kentälle, josta pääsee bussilla Venetsiaan noin 40 minuutissa.

 Esimerkkilennoissa //-merkityllä Berliini-Bremen -välillä ei ole lentoa, vaan paluulennolle Bremenistä Tampereelle tulee mennä omatoimisesti.


Esimerkki 2

Bremen – Edinburgh – Kööpenhamina

 Paluu Kööpenhaminasta saapuu Helsinkiin. Kööpenhamina-Helsinki -välin lentää Norwegian.


Esimerkki 3

Budapest – Pariisi – Bratislava // Budapest

Ryanair lentää Pariisin lähellä sijaitsevalle Beauvais-Tillén kentälle, joka sijaitsee n. 80km päässä Pariisista.

 Esimerkkilennoissa //-merkityllä Bratislava-Budapest -välillä ei ole lentoa, vaan paluulennolle Budapestista Tampereelle tulee mennä omatoimisesti.


Huomioitavaa

Ryanairin lennoille saa viedä maksutta yhden käsimatkatavaran (55x40x20cm, max 10kg) sekä yhden pienemmän laukun (35x20x20cm). Ruumaan menevät laukut maksavat erikseen.

Huomioithan myös, että Ryanair veloittaa lisämaksun, jos teet lähtöselvityksen kentällä. Muistathan siis tehdä lähtöselvitykset kaikille lennoille etukäteen netissä lentoyhtiön ohjeiden mukaan, niin vältyt ylimääräisiltä maksuilta.

Esimerkin 2 paluulennolle (Norwegian, Kööpenhamina – Helsinki) lähtöselvityksen voi tehdä myös kentällä. Myös Norwegianin lennolle saa viedä veloituksetta yhden käsimatkatavaran (55x40x23cm, max 10kg) sekä lisäksi yhden pienemmän laukun, joka mahtuu koneessa edessäsi olevan istuimen alle.

Esimerkkilentojen hinnat tarkistimme 29.3.2016 klo 19.00. Lentojen hinnat muuttuvat jatkuvasti, joten emme voi taata hintojen paikkansapitävyyttä enää tarjouksen julkaisemisen jälkeen.

Mainos

Tilaa matkailulehti Mondo nyt erikoistarjouksella: 4 numeroa vain 19,90€!
Saat tilaajalahjaksi PowerBank vara-akun!

Haluatko lisää tällaisia tarjouksia?

Halpojen lentojen bongaamisessa nopeus on valttia. Kun tilaat lentotarjoukset sähköpostiisi tai seuraat meitä Facebookissa, Instagramissa tai Twitterissä, kuulet halvoista lennoista jo ennen kuin hinnat nousevat!

Tilaa lentotarjoukset sähköpostiisi!

Sähköpostitilaajana saat uudet lentotarjoukset heti tuoreeltaan.

Liity joukkoon iloiseen ja tilaa tarjoukset sähköpostiisi! Emme spämmää.

Merkitty: , , , , , , , ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.