Lennot Liverpooliin alk. 65€

Halpalentoyhtiö Wizzairin meno-paluulennot Turusta Liverpooliin pystyy nyt varaamaan 65 eurolla Momondon kautta. Molempiin suuntiin lennettäessä on välilasku Gdanskissa.

HUOM! Tämä tarjous soveltuu vain pelkkien käsimatkatavaroiden kanssa reissaaville, eli todellisille sniidu-Sepoille ja säästö-Sirkoille!

Kun klikkaat päiväkohtaisia linkkejä, odota rauhassa, että hakutulokset valmistuvat ennen kuin painat ”Siirry sivulle”-nappia, niin saat halvimmat hinnat hakutuloksissa ylimmäksi.

Esimerkkilentoja

 27.3. – 1.4. 74€

 30.3. – 6.4. 85€

 3.4. – 6.4. 80€

 4.4. – 11.4. 84€

 6.4. – 11.4. 80€

 6.4. – 13.4. 65€

Esimerkkilentojen hinnat on tarkistettu 2.1.2016 klo 12.15. Hinnat muuttuvat saatavuuden mukaan.

 Wizzairin lennoille saa viedä maksutta yhden pienen käsimatkatavaran (42x32x25cm). Ns. normaalikokoinen, ”hattuhyllylle” menevä käsimatkatavara sekä ruumaan menevät laukut maksavat erikseen.

Huomioitavaa

Wizzair on tyypillinen halpalentoyhtiö, eli homma toimii ja hinnat ovat parhaimmillaan superhalvat, mutta kääntöpuolena varausvaiheessa kannattaa olla tarkkana, ettet joudu maksamaan kentällä ekstraa (esim. check-in on kentällä maksullinen, netissä ilmainen). Luethan siis huolella ehdot ennen varausta, niin vältyt ylimääräisiltä kustannuksilta.

Esimerkkilennoissamme on lentojen välillä runsaasti vaihtoaikaa Gdanskissa, joten myöhästyminen jatkolennolta on hyvin epätodennäköistä. Silti on hyvä tiedostaa, että Wizzair ei ole korvausvelvollinen, jos myöhästyt jatkolennolta jompaankumpaan suuntaan, sillä teknisesti matkustat kahdella erillisellä meno-paluulipulla: 1) Turku-Gdansk ja 2) Gdansk-Liverpool.

Haluatko lisää tällaisia tarjouksia?

Tykkää meistä Facebookissa tai seuraa Twitterissä, niin saat tiedon parhaista tarjouksista aina ensimmäisten joukossa!

– Katri & Jari

VanhaBanjosilma

Merkitty:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.