Lennot Pariisiin alk. 39€

Wizzairin meno-paluulennot Turusta Gdanskin kautta Pariisiin pystyy varaamaan 39 eurolla Skyscannerin kautta. Kyllä: 39 eurolla!

Jutun juju on, että varaat lentosi kahtena erillisenä meno-paluulippuna: 1) meno-paluu Turku-Gdansk ja 2) meno-paluu Gdansk-Pariisi. Alla on löytämämme esimerkkilennot.

HUOM! Tämä tarjous soveltuu vain pelkkien käsimatkatavaroiden kanssa reissaaville, eli todellisille sniidu-Sepoille ja säästö-Sirkoille!

Vaihtoehto 1:

Turku – Gdansk 16.1. -21.1. 19€
+
Gdansk – Pariisi 17.1. – 20.1. 20€

Yhteensä 39€


Vaihtoehto 2:

Turku – Gdansk 30.1. -4.2. 25€
+
Gdansk – Pariisi 31.1. – 3.2. 20€

Yhteensä 45€

Esimerkkilentojen hinnat on tarkistettu 18.12.2015 klo 8.00. Hinnat muuttuvat saatavuuden mukaan.

Jos esimerkkilennot eivät sovi kalenteriisi, voit etsiä vaihtoehtoisia lentopäiviä helposti Skyscannerin hintakalentereilla: hintakalenteri Turku-Gdansk sekä hintakalenteri Gdansk-Pariisi.

Huomioitavaa

Wizzair lentää Beauvais-Tillén lentokentälle, josta on 85km Pariisiin. Wizzairin lennoille saa viedä maksutta vain yhden pienen käsimatkatavaran (42x32x25cm). Ns. normaalikokoinen, ”hattuhyllylle” menevä käsimatkatavara sekä ruumaan menevät laukut maksavat erikseen.

Wizzair on muutenkin tyypillinen halpalentoyhtiö, eli homma toimii ja hinnat ovat parhaimmillaan superhalvat, mutta kääntöpuolena varausvaiheessa kannattaa olla tarkkana, ettet joudu maksamaan kentällä ekstraa (esim. check-in on kentällä maksullinen, netissä ilmainen). Luethan siis huolella ehdot ennen varausta, niin vältyt ylimääräisiltä kustannuksilta.

Esimerkkilennoissamme on lentojen välillä runsaasti vaihtoaikaa (Gdanskissa yön yli), joten myöhästyminen jatkolennolta on hyvin epätodennäköistä. Silti on hyvä tiedostaa, että kun matkustat kahdella erillisellä meno-paluulipulla, niin Wizzair ei ole korvausvelvollinen, jos myöhästyt jatkolennolta jompaankumpaan suuntaan.

Haluatko lisää tällaisia tarjouksia?

Tykkää meistä Facebookissa tai seuraa Twitterissä, niin saat tiedon parhaista tarjouksista aina ensimmäisten joukossa!

– Katri & Jari

 

Macca

Merkitty: , , ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.