Lennot Roomaan alk. 113€

Tutto bene, sanoi verovirkailija, kun halvoista Rooman lennoista kuuli.

Meno-paluulennot Helsingistä Roomaan irtoavat nyt halvimmillaan alk. 113 eurolla. Tarjoushintaisia lentoja on myynnissä tammi-huhtikuulle. Alla on muutamia esimerkkilentoja.

Esimerkkilentoja

2.4. – 6.4. 113€

Esimerkkilentojen hinnat on tarkistettu 3.12.2015 klo 9.00. Hinnat muuttuvat saatavuuden mukaan.

Jos ylläolevat esimerkkipäivät eivät sovi kalenteriisi, voit etsiä vaihtoehtoisia Rooman lentoja helposti esim. Skyscannerin hintakalenterilla tai Momondon kautta.

Mistä löydän edullisen hotellin?

Hotellien hintavertailuun kannattaa käyttää useampia hakusivustoja, sillä monesti jopa saman hotellin hinta voi olla halvempi toisella sivustolla. Pienellä vaivannäöllä voit siis säästää majoituskuluissa. Me käytämme eniten näitä sivustoja:

Jos haluat majoitukseltasi hieman enemmän, suosittelemme tutustumaan myös Airbnb:n tarjontaan: Airbnb:stä voit vuokrata lomasi ajaksi vaikka kokonaisen asunnon, ja mikä parasta, yksityisten vuokraamissa asunnoissa on usein myös hotelleja parempi hinta-laatusuhde.

Kun teet ilmaisen Airbnb-profiilin tämän linkin kautta, saat meiltä alennuskupongin, jonka voit käyttää ensimmäisen Airbnb-varauksesi yhteydessä. Lisätietoja alennuskupongista.

Haluatko lisää tällaisia tarjouksia?

Tykkää meistä Facebookissa tai seuraa Twitterissä, niin saat tiedon parhaista tarjouksista aina ensimmäisten joukossa!

– Katri & Jari

Merkitty: ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.