Lentoja Chicagoon 381€

Lennot Helsingistä, Tampereelta tai Turusta

SASin meno-paluulentoja Helsingistä, Tampereelta ja Turusta Chicagoon pystyy nyt varaamaan 381 eurolla Momondon kautta!

Ale listasimme halvimpia esimerkkilentoja Helsingistä. Jos haluat lentää Tampereelta tai Turusta, lue esimerkkilentojen alta vinkkimme, kuinka löydät halvimmat lentopäivät myös Tampereelta ja Turusta lähteville lennoille.*

Kun klikkaat päiväkohtaisia linkkejä, odotathan hetken, että haku valmistuu, niin saat halvimmat hinnat hakutuloksissa ylimmäksi.

Tarjouslentoja Helsingistä

* Tarjouslentoja on myynnissä todella monille eri päiville aikavälillä 29.3.2016 – 23.2.2017: jos yllä olevat esimerkkilentomme eivät sovi kalenteriisi tai haluat lentää Tampereelta tai Turusta, löydät halvimmat vaihtoehtoiset lentopäivät näin:

– Käytä apuna SASin omaa hintakalenteria (lähtökaupunkikohtaiset linkit alla) ja etsi kalenterista lentoja, joita SAS myy hintaan 396€.

HELSINKI—Chicago -hintakalenteri

TAMPERE—Chicago -hintakalenteri

TURKU—Chicago -hintakalenteri

– Kun löydät sopivat lennot, mene Momondon sivuille ja varaa sieltä lennot haluamillesi päiville, jolloin saat lentosi n. 15€ halvemmalla kuin SASin omilta sivuilta.


 

Tarjouslentojen hinnat on tarkistettu 1.3..2016 klo 17:00. Tarjous on voimassa 14.3.2016 asti tai niin kauan kuin halvimpia paikkoja riittää. Suosittelemme toimimaan nopeasti!

Chicagon hotellien hintatasoon voit tutustua tästä.Haluatko lisää tällaisia tarjouksia?

Kun tilaat lentotarjoukset sähköpostiisi, tykkäät meistä Facebookissa tai seuraat Twitterissä, niin kuulet halvoista lennoista aina ensimmäisten joukossa!

Tilaa lentotarjoukset sähköpostiisi!

Sähköpostitilaajana saat uudet lentotarjoukset aina ensimmäisten joukossa.

Liity joukkoon iloiseen ja tilaa tarjoukset sähköpostiisi!

Merkitty: ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.