Lentoja Gdanskiin alk. 24€

Lennot Turusta

Halpalentoyhtiö Wizzairin meno-paluulentoja Turusta Gdanskiin (Puola) pystyy nyt varaamaan alk. 24 eurolla Momondon kautta!

Halvimpia tikettejä on myynnissä huhti-toukokuulle. Alle listasimme muutamia tarjouslentoja, kannattaa etsiä myös vaihtoehtoisia lentopäiviä.

Kun klikkaat päiväkohtaisia linkkejä, odotathan rauhassa, että haku valmistuu, niin saat halvimmat hinnat hakutuloksissa ylimmäksi.

Tarjouslennot bongasimme 22.3.2016 klo 18:00. Lentojen hinnat muuttuvat jatkuvasti, joten emme voi taata hintojen paikkansapitävyyttä enää tarjouksen julkaisun jälkeen.

 Wizzairin lennoille saa viedä maksutta yhden pienen (42x32x25cm) käsimatkatavaran. Ns. normaalikokoinen käsimatkatavara ja ruumaan menevät laukut maksavat extraa.

 Wizzair on muutenkin tyypillinen halpalentoyhtiö, joten muistathan tehdä lähtöselvitykset etukäteen netissä lentoyhtiön ohjeiden mukaan, niin vältyt ylimääräisiltä maksuilta.

Gdanskin hotellien hintatasoon voit tutustua tästä.

Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

Haluatko lisää tällaisia tarjouksia?

Halpojen lentojen bongaamisessa nopeus on valttia. Kun tilaat lentotarjoukset sähköpostiisi tai seuraat meitä Facebookissa, Instagramissa tai Twitterissä, kuulet halvoista lennoista jo ennen kuin hinnat nousevat!

Tilaa lentotarjoukset sähköpostiisi!

Sähköpostitilaajana saat uudet lentotarjoukset heti tuoreeltaan.

Liity joukkoon iloiseen ja tilaa tarjoukset sähköpostiisi! Emme spämmää.

Merkitty: ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.