Lentoja Kanadaan 272€

Hullunhalvalla Torontoon tai Vancouveriin

Air Canadan ja Lufthansan meno-paluulentoja Helsingistä Torontoon pystyy nyt varaamaan alk. 272 eurolla ja Vancouveriin alk. 276 eurolla Momondon kautta!

Kyllä: 272 eurolla!

Hullunhalpoja tikettejä on myynnissä huhtikuun alusta aina loppuvuoteen saakka. Koska kyseessä on poikkeuksellisen halvat lennot, suosittelemme toimimaan nopeasti! Alle listasimme muutamia tarjouslentoja, kannattaa etsiä myös vaihtoehtoisia lentopäiviä.

Kun klikkaat päiväkohtaisia linkkejä, odotathan rauhassa, että haku valmistuu, niin saat halvimmat hinnat hakutuloksissa ylimmäksi.

Tarjouslentoja Torontoon

Toronton hotellien hintatasoon voit tutustua tästä.

Tarjouslentoja Vancouveriin

Vancouverin hotellien hintatasoon voit tutustua tästä.

Tarjouslennot bongasimme 10.3.2016 klo 17:30. Lentojen hinnat muuttuvat jatkuvasti, joten emme voi taata hintojen paikkansapitävyyttä enää tarjouksen julkaisun jälkeen. Suosittelemme toimimaan nopeasti!

Tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville, joten jos esimerkkilennot eivät sovi kalenteriisi, voit etsiä vaihtoehtoisia lentopäiviä helposti Momondon kautta.

Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

Haluatko lisää tällaisia tarjouksia?

Kun tilaat lentotarjoukset sähköpostiisi, tykkäät meistä Facebookissa, seuraat Twitterissä tai stalkkaat Instagramissa, kuulet halvoista lennoista ennen kuin hinnat nousevat!

Tilaa lentotarjoukset sähköpostiisi!

Sähköpostitilaajana saat uudet lentotarjoukset aina ensimmäisten joukossa.

Liity joukkoon iloiseen ja tilaa tarjoukset sähköpostiisi!

Merkitty: , ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.