Lentoja Los Angelesiin 430€

Lennot Helsingistä, Tampereelta tai Turusta

SASin meno-paluulentoja Los Angelesiin pystyy nyt varaamaan 430 eurolla Momondon kautta!

Tarjouslentoja on myynnissä huhtikuun alusta aina ensi vuoden alkupuolelle saakka. Alle listasimme esimerkkilentoja Helsingistä, mutta samanhintaisia tikettejä on myynnissä myös Tampereelta ja Turusta. (Esimerkkilentojen alle kirjoitimme ohjeet, miten löydät halvimmat lentopäivät Tampereelta ja Turusta lähteville lennoille.)

Suosittelemme varaamaan lennot hyvinkin nopeasti, sillä tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan!

Kun klikkaat päiväkohtaisia linkkejä, odotathan rauhassa, että haku valmistuu, niin saat halvimmat hinnat hakutuloksissa ylimmäksi.

Tarjouslennot bongasimme 20.3.2016 klo 11:00. Tarjous on voimassa rajoitetun ajan, joten suosittelemme toimimaan nopeasti!

Los Angelesin hotellien hintatasoon voit tutustua tästä.

Vaihtoehtoiset lentopäivät (Tampere ja Turku)

Jos haluat lentää Tampereelta tai Turusta, tai jos haluat etsiä vaihtoehtoisia lentopäiviä Helsingistä, löydät halvimmat lennot helposti SASin omalla hintakalenterilla.

Etsi kalenterista sellaisia meno-paluulentoja, joita SAS myy n. 445 eurolla. Kun löydät haluamasi lennot, syötä päivämäärät Momondon lentohakuun, niin saat varattua lennot 15€ halvemmalla kuin SASin omilta sivuilta.

VanhaBanjosilma

Haluatko lisää tällaisia tarjouksia?

Halpojen lentojen bongaamisessa nopeus on valttia! Kun tilaat lentotarjoukset sähköpostiisi tai seuraat meitä Facebookissa, Instagramissa tai Twitterissä, kuulet halvoista lennoista jo ennen kuin hinnat nousevat!

Tilaa lentotarjoukset sähköpostiisi!

Sähköpostitilaajana saat uudet lentotarjoukset aina ensimmäisten joukossa.

Liity joukkoon iloiseen ja tilaa tarjoukset sähköpostiisi!

Merkitty: ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.