Lentoja Turusta Varsovaan alk. 38€

Reppureissaajan valinta

Ryanairin ja Wizzairin halpalentoja yhdistelemällä pystyy varaamaan edestakaiset lennot Turusta Varsovaan alk. 38 eurolla! Halvimpia tikettejä on myynnissä vain muutamille päiville loppukeväällä.

Heti alkuun kuitenkin pieni huomautus: nämä lennot soveltuvat vain pienten (max. 42x32x25 cm) käsimatkatavaroiden kanssa reissaaville säästö-Sirkoille ja sniidu-Sepoille, jotka ovat valmiit tinkimään matkustusmukavuudesta, kun vastineeksi saa puoli-ilmaiset lennot.

Alle listasimme kevään halvimmat lentopäivät. Kun klikkaat päiväkohtaisia linkkejä, odotathan rauhassa, että haku valmistuu, niin saat halvimmat hinnat hakutuloksissa ylimmäksi.

Tarjouslentoja

Tarjouslennot bongasimme 7.3.2016 klo 18:00. Lentojen hinnat muuttuvat jatkuvasti, joten emme voi taata hintojen paikkansapitävyyttä enää tarjouksen julkaisun jälkeen.

Varsovan hotellien hintatasoon voit tutustua tästä.

Huomioitavaa

Wizzairin lennoille saa viedä maksutta käsimatkatavaran, joka on kooltaan 42x32x25cm, kun taas Ryanair sallii hieman isomman laukun (55x40x20cm). Toisin sanoen jos haluat matkustaa 38 eurolla Varsovaan asti, niin mitoita käsimatkatavarasi pienemmän eli Wizzairin mukaan.

Kumpaankin suuntaan lennettäessä on pitkähköt välilaskut Gdanskissa.

Muista myös tehdä lähtöselvitykset etukäteen netissä lentoyhtiöiden ohjeiden mukaan ja printata boarding passit, niin vältyt ylimääräisiltä kuluilta.

 

Haluatko lisää tällaisia tarjouksia?

Kun tilaat lentotarjoukset sähköpostiisi, tykkäät meistä Facebookissa tai seuraat Twitterissä, kuulet halvoista lennoista ennen kuin hinnat nousevat!

Tilaa lentotarjoukset sähköpostiisi!

Sähköpostitilaajana saat uudet lentotarjoukset aina ensimmäisten joukossa.

Liity joukkoon iloiseen ja tilaa tarjoukset sähköpostiisi!

Merkitty: ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.