Vappu Bremenissä alk. 135€ (sis. lennot ja hotelli)

Bremen, Saksa

Ryanairin suorat meno-paluulennot Tampereelta Bremeniin + 4 yötä hotellissa on nyt varattavissa alk. 135 eurolla / hlö Expedian kautta!

Tarjous edellyttää, että matkaan lähtee kaksi henkilöä, jotka molemmat yöpyvät samassa huoneessa. Alla olevat hinnat ovat per henkilö, matkan hinta kahdelta suluissa.*

Lento + hotelli -tarjoukset Bremen

Matkapakettien hinnat tarkistettu 27.3.2018.

*Hintaan ei sisälly Bremenin turistivero (2,14€/hlö/yö), joka maksetaan paikan päällä hotellilla. Muistathan tehdä myös lähtöselvityksen Ryanairin lennoille etukäteen netissä, sillä kentällä check-in on maksullinen.

Matkatarjoukset bongasimme 27.3.2018. Hinnat muuttuvat saatavuuden mukaan.

Jos esimerkkipaketit eivät sovi kalenteriisi tai haluat valita toisen hotellin, voit etsiä lisää halpoja Bremenin-matkoja tästä.

Lento + hotelli -tarjous Bremeniin alk. 135€

PS. Julkaisemme parhaat lentodiilit myös Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä.

Merkitty: ,
2 comments on “Vappu Bremenissä alk. 135€ (sis. lennot ja hotelli)
  1. Annikki sanoo:

    Julkaiskaa joskus sellaisia matkatarjouksia jotka on suunnattu yksin matkaavalle, siis matka ilman yhden hengen lisämaksuja , huonelisiä ym. Siis sinkkumatkaajalle tarjouksia. Kaikki matkahinnat perustuu yleensä kahdelle henkilölle.

    • Budjettimatka.com sanoo:

      Hyvä huomio! Pidetään mielessä, kun seuraavan kerran etsitään lento + hotellipaketteja. Pelkissä lennoissa tarjoukset onkin lähes poikkeuksetta yhden hengen mukaan, mutta paketeissa tosiaan voisi joskus etsiä myös sinkkutarjouksia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.