Tietoa meistä

Keitä olemme

Me olemme Katri ja Jari, reissaamista rakastava pariskunta Tampereelta, ja täällä Budjettimatka.comissa julkaisemme tietoa halvoista lentotarjouksista ja matkadiileistä.

Tapasimme toisemme loppuvuodesta 2012, ja melko pian seurustelun aloittamisen jälkeen olimmekin jo Tampere-Pirkkalan lentoasemalla lähdössä ensimmäiselle yhteiselle reissulle.

Pikkuhiljaa reissuja alkoi kertyä, ja siinä samalla yhteiselokin syveni niin, että sujautimme kihlasormukset toistemme nimettömiin New Yorkissa elokuussa 2014. Avioliiton satamaan purjehdimme vuotta myöhemmin Las Vegasissa — Elviksen tahtiin tietenkin!

Budjettimatka.comia pyöritämme vapaa-ajan harrastuksena. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla: info (ät) budjettimatka (piste) com tai vaihtoehtoisesti Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä.

Julkaisemme uusia lentotarjouksia joka viikko!

Lentotarjoukset

Koska tykkäämme reissata aina kun mahdollista, väijymme säännöllisesti halpoja lentoja, ja usein hintoja vertaillessa eteen osuukin niin käsittämättömiä tarjouksia (esim. Lennot Prahaan 66€ tai Lennot New Yorkiin 273€), että tekisi mieli vain ostaa lennot samantien ja kysyä pomolta vapaata vasta seuraavana päivänä.

Mutta emme tietenkään voi ostaa aivan jokaista halpaa lentoa, jonka löydämme. Onneksi kuitenkin kaltaisiamme ikuista matkakuumetta potevia haaveilijoita on muitakin. Siksi julkaisemme parhaat lentodiilit Budjettimatka.comin etusivulla, jotta niistä olisi hyötyä myös muille.

Lentotarjouksien osalta meillä on omakin lehmä ojassa, tosin ihan reilun kaupan lehmä: saamme nimittäin kauttamme tehdyistä varauksista pienen komission, jolla kartutamme matkakassaamme — sinä et kuitenkaan maksa lennoistasi penniäkään ylimääräistä!

Kun siis suunnittelet seuraavaa lomaasi tai vasta haaveilet unelmiesi reissusta, tule aina ensin osoitteeseen Budjettimatka.com. Voit myös tilata ilmaisen uutiskirjeemme, jolloin saat uusimmat lentodiilit suoraan sähköpostiisi.

Parhaat lentotarjoukset ja lentodiilit joka viikko | Budjettimatka.com

 

Omat reissut

Reissaajina olemme kaupunkilomailijoita päästä varpaisiin. Suurkaupunkien syke kiehtoo, mutta viihdymme pienemmilläkin paikkakunnalla; kunhan kaupungissa on ”hyvä ätmös”, majapaikka osuu eläväiselle seudulle ja kun vielä ruoka- ja juomapuolellakin eteen napsahtelee täysosumia, saadaan se, mitä me reissuiltamme haemme.

Jos haluat käydä kuikuilemassa, missä me olemme reissanneet, löydät listauksen tekemistämme matkoista täältä.

Lue myös artikkelimme: Miten löytää halvat lennot minne vain

4 comments on “Tietoa meistä
 1. Mika sanoo:

  Morjens

  Haluttaisiin lähteä Thaimaaseen, mutta rahapuoli tekee tiukkaa. Ikinä ei olla oltu ja on vähän vaikea hahmottaa, minkälaista panostusta se vaatii rahallisesti, että saataisiin mukava reissu.
  Lähtöpäivä (23-26.3) on helppo työntää hakukoneisiin ja etsiä kahden viikon reissuja. Pikainen tutkimus kertoo, että kannattaa mennä ensin Bangkokiin ja sieltä sisäisellä lennolla esim. Krabiin. Hintaa tuolle tulee noin 750 euro per naama, jos ei halua olla puoltatoista päivää reissussa.

  Sen jälkeen menee vähän sormi suuhun. Paikan valintakin tuotti aluksi vaikeuksia, mutta olen kuullut, että tuohon aikaan ei kannata mennä enää pohjoiseen, koska vedet likaisia. Krabilla olisi myös kuuluisa James Bond -saari, joka on ainoastaan ainoa nähtävyys, joka haluttaisiin nähdä.

  Jaksettaisiinko olla koko kahta viikkoa Krabilla, on kysymysmerkki. Toisaalta kaikki siirtymiset esim. Koh Lantalle syövät rahaa. Laskeskelin, että jos lennot ovat 750 roundtrip ja hotelliin/hotelleihin menisi kahdelta yhteensä 400 euroa olisi se jo 950 euroa/hlö. Tämän jälkeen ruokaa olisi saatava ja se ehkä kympin päivä eli 150 euroa…Tämän jälkeen on 1.100 euroa kasassa, eikä tuossa ole mitään siirtymisiä tai pelivaraa.

  Millä rahalla tuonne olisi yleensä mahdollista päästä? Kova hinku olisi päästä käymään muuallakin, kuin Kanarialla, mutta ei liikaa mukavuudesta tinkien. Esim. hostellielämää ei enää jaksa ja haluaisi yöpyä ihan perushotelleissa.

 2. Budjettimatka.com sanoo:

  Morjensta Mika

  Katselin pikaisesti muutamia lentovaihtoehtoja, ja jos pystytte joustamaan lähtöpäivässä hieman, niin 22.3. – 5.4. olis Finnairin suorat lennot Hki-Krabi 497€/hlö, mikä on ihan kova tarjoushinta näin lyhyellä varoitusajalla.

  Vastaavasti Expedian kautta saa samoille päiville lento+hotellipaketteja Krabille Ao Nangiin alk. n. 800€/nenä, ja näissä kans Finskin suorat.

  Laitan sulle vielä sähköpostia aiheesta…

  -Jari / Budjettimatka

 3. Seija Lepistö sanoo:

  Hei, meillä on ystäväni kanssa yhdessä tilattu lento 03.04.2020
  Kittilä-Helsinki varausnumero TF29WQ.
  Miten toimitaan, että saamme hinnan takaisin, sillä uudenmaan läänin asukkailla on matkustuskielto. Olemme myös yli 70 vuotiaita.

  • Budjettimatka.com sanoo:

   Moi Seija

   Jos lentoyhtiö peruu lennon, olette oikeutettuja saamaan rahat takaisin.

   Jos taas itse perutte lennon, ei lentoyhtiöllä ole velvollisuutta palauttaa rahoja.

   Suosittelen ensisijaisesti ottamaan yhteyttä liput myyneeseen lentoyhtiöön tai matkatoimistoon. Kannattaa olla tarvittaessa yhteydessä myös vakuutusyhtiöön.

   Terveisin,

   Jari / Budjettimatka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.