Näin saimme 5 euron lennot – Norwegian luottokortti kokemuksia

Yhteistyössä: Bank Norwegian
Dublin kutsuu, ostimme lennot Norwegianin Cash Points -pisteillä

Dublin kutsuu! Saimme meno-paluulennot alle 5 eurolla!

Ostimme juuri meno-paluulennot Irlantiin alle 5 eurolla!

Kyllä, saimme Norwegianin suorat meno-paluulennot Helsingistä Dubliniin tarkalleen 4,84 eurolla! Ja vieläpä pääsiäiseksi, jolloin lennot ovat normaalia kalliimmat.

Puoli-ilmaisten lentojen salaisuus oli, että maksoimme lennot suurimmaksi osaksi käyttämällä Norwegianin luottokortilla keräämiämme Cash Points -pisteitä.

Kirjoitimme jo aiemmin artikkelin siitä, miksi tilasimme Norwegianin luottokortin, ja nyt, kun taskussa on vitosen tiketit, niin päätimme koota tähän juttuun omia kokemuksiamme Norwegianin luottokortista.

Norwegian luottokortti -kokemuksia

Tilasimme Norwegianin luottokortin 10 kk sitten. Ajatuksena oli, että maksamme kortilla osan arkisista ostoksistamme, jolloin lentopisteitä kertyisi aivan huomaamatta.

Lisäksi päätimme, että maksamme luottokorttilaskun aina kokonaisuudessaan eräpäivänä, jotta emme joutuisi maksamaan lainkaan korkoja.

Näin olemme myös toimineet, ja täytyy sanoa, että Cash Points -pisteitä todella on kertynyt täysin huomaamattomasti ja ilman, että pisteiden eteen on joutunut näkemään ylimääräistä vaivaa.

Lentopisteitä Norwegianin kortilla saa 1% kaikista ostoksista. Yksi piste vastaa yhtä Norjan kruunua, ja nykyisellä valuuttakurssilla on helpointa laskea, että esim. 100 euron kauppalaskusta kilahtaa n. 1 euro matkakassaan, 500 eurosta n. 5 euroa jne.

Parasta on, että Norwegianin pisteet ovat silkkaa rahaa, eli niillä voi maksaa Norwegianin lennot joko osittain tai kokonaan, lentokenttäveroineen päivineen.

Aiemmassa artikkelissamme on lisätietoa Norwegianin kortin hyödyistä.

Norwegianin luottokortin voi tilata ilmaiseksi osoitteesta:  https://www.banknorwegian.fi/Luottokortti

5 euron lennot

Nyt ostamamme meno-paluulennot Dubliniin olisivat normaalisti maksaneet 123,99 euroa, mutta kertyneillä 1143 Cash Points -pisteellä saimme yhteensä 119,15 euroa hinnasta pois.

Hintaa lennoille tuli siis naurettavat 4,84 euroa, ja yhden Cash Points -pisteen arvoksi tuli hieman reilut 0,10€.

Norwegian luottokortti kokemuksia: Viiden euron lennot

Cash Points -pisteiden jälkeen Dublinin-lennoista maksettavaa jäi naurettavat 4,84 euroa.

Pisteillä maksaminen on helppoa: tarvitsee vain kirjautua Norwegianin sivuille omalla Reward-tunnuksella, etsiä sopivat lennot ja valita maksuvaiheessa, että haluaa käyttää pisteitä maksamiseen.

Kun ajattelee, että meillä pisteet ovat kertyneet aivan normaalien ostosten yhteydessä (kauppalaskut, ravintolaillalliset, vaateostokset jne), niin tuntuu kuin olisimme saaneet ilmaiset lennot Irlantiin.

Toinen Norwegian luottokortti ja perhetili

Koska olemme maksaneet nykyisellä kortilla vain osan ostoksistamme, niin päätimme tilata myös toisen kortin: näin saamme helposti kerättyä enemmän pisteitä, kun meistä kummallakin on oma Norwegianin luottokortti koko ajan taskussa.

Toinen syy kakkoskortin tilaamiseen oli, että Norwegian Reward -kanta-asiakasohjelmassa on mahdollisuus ns. perhetiliin. Sen avulla meidän molempien Cash Points -pisteet kertyvät jatkossa saman tilin alle, jolloin lentoja varatessa ei enää tarvitse kirjautua kahteen kertaan, että kumpikin saisi omat pisteensä käytettyä.

Jaa kokemuksesi Norwegianin kortista

Millasia kokemuksia sinulla on Norwegianin luottokortista? Oletko saanut ilmaisia lentoja tai kerryttänyt palkintoja? Jätä kommenttisi alle!

Tilaa oma Norwegian luottokortti tästä >

– Katri & Jari / Budjettimatka.com

Merkitty: ,
8 comments on “Näin saimme 5 euron lennot – Norwegian luottokortti kokemuksia
 1. Eeva sanoo:

  Minun laskujeni mukaan 100 euron ostoksesta saa reilut 10 senttiä bonuksia. Yksi euro on vajaat 10 NOK.

  • Budjettimatka.com sanoo:

   Moi Eeva!

   Kyllä 100 euron ostoksesta melko tarkkaan 1 euro kertyy bonusta.

   Kaava menee niin, että ostosten euromääräinen loppusumma muutetaan Norjan kruunuiksi, ja kruunumäärästä annetaan pisteet. Esin. 100 euron ostos on tämän päivän kurssilla n. 950 Norjan kruunua. Tuosta 950 kruunusta 1% on 9,5 Cash Points -pistettä. Käänteisesti yhden pisteen arvo on siis likimain 0,10€, jolloin esim. 9,5 pistettä on 9,5 x 0,10€ = 95 senttiä.

   • Sirpa sanoo:

    Eli
    100 EUR ostoksista saa 1 EUR, 1000 EUR ostoksista saa 10 EUR, ja 10 000 EUR ostoksista 100 EUR.
    Jos oletetaan että ostaa kortilla tonnin edestä kuussa niin vuodessa ostokset on 12 000 EUR jolloin on kerännyt 120 EUR edestä pisteitä. Kurssimuutokset tietenkin vaikuttaa.
    Jotta noita ilmaisia matkoja saa useita vuodessa, täytyy olla lompakko kunnossa ja kuluttaa paljon.

 2. Soili sanoo:

  Meillä on ollut Norwegian luottokortit jo ainakin pari vuotta ja ilmaisia lentoja on ostettu jo monta. Lähes kaikki ostokset maksamme tällä kortilla. Myös käteisen nosto automaatilla ulkomailla on ns ilmaista eli ei nostopalkkiota. Kurssi on mitä on, mutta rahanvaihtopisteiden kurssi palkkioineen on yleensä vielä huonompi! Harmittaa vaan, että pisteiden kertyminen puolittuu, kun ostoksissa tulee vuositasolla 10.000 euroa täyteen! Tämä huononnus tuli voimaan tänä vuonna. No, kahden hengen taloudessa on kaksi korttia ja yhteissummaksi tulee 20.000euroa, jonka jälkeen pistekertymä puolittuu. Lisäksi lennoista saa aina lisää pisteitä ja jos sattuu olemaan vaihtolento, pisteitä kertyy kahdesta lennosta. Esim Helsinki-Oslo-Dublin tulee enemmän pisteitä kuin suorasta lennosta! Tällä on merkitystä siksikin, että alat saada nopeammin palkintoja. Esim 12 lennon jälkeen voita valita joko ilmaisen istumapaikan tai laukun ilmaiseksi ruumaan!

 3. Raija Shachar sanoo:

  Mista ostoksista pisteet kertyy? Esim ruokaostokset etc?

  • Budjettimatka.com sanoo:

   Moi Raija

   Pisteitä kertyy käytännössä kaikista ostoksista*, eli ruokakauppalaskut, bensat ym, kerryttävät pottia, kunhan vain maksaa ostokset Norskin kortilla. 10.000 euroon asti pisteitä kertyy 1%, ja sen jälkeen kaikista ostoksista saa 0,5%. Lisäksi esim. Norwegianin Flex-lennoista ja muutamien Norwegianin yhteistyökumppanien (esim. Hotels.com) ostoksista saa pisteitä isommalla prosentilla.

   *Ainoa poikkeus, missä Norwegian hiljattain heikensi pistekertymää, on että enää pisteitä ei saa muiden lentoyhtiöiden lennoista.

   Meilläkin käytännössä suurin osa pisteistä on kerätty ihan arkisilla ostoksilla, kuten ruokakauppalaskut, ravintoillat, vaateostokset jne.

 4. Juhani Johansson sanoo:

  Jep, näinhän se menee – MUTTA olkaapa tarkkoja ja maksakaa kertynyt luotto heti pois, korko on abauttiarallaa 20% eli pointsit menevät muuten pikaisesti pakkaselle…

 5. Jorma sanoo:

  Loistava esimerkki, miten saada täysi hyöty Bank Norwegian Luottokortin bonuksista täysin ilmaiseksi. Kun luottokorttilaskun maksaa viimeistään eräpäivänä saa vaikkapa ruokaostoksille jopa 6 viikkoa maksuaikaa ilman korkoa ja kuluja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.